8. Dečiji filmski festival KIDS FEST

8. Dečiji filmski festival KIDS FEST poziva učenike i učenice osnovnih škola da učestvuju u konkursu SNIMI SVOJ FILM: MOJŠE KOLSKO i osvoje vredne nagrade za celo odeljenje.

Konkurs počinje 20. septembra i traje do 10. oktobra, a u njemu mogu da učestvuju učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole, koji mobilnim telefonom, fotoaparatom ili kamerom snime zanimljiv film u trajanju do 5 minuta, o temi Moje školsko.

Teme koje predlaemo su: Moje školsko dvorište, Moje školsko društvo, Moje školsko radovanje, Moje školsko uživanje, Moje školsko zaljubljivanje.

Rad na snimanju filma može biti individualan ili grupni, a KIDS FEST ohrabruje zainteresovane da u radu na filmu učestvuje celo odeljenje. Snimljeni video deca treba, u prisustvu roditelja ili nastavnika, da postave na kanal YouTube, a link za postavljeni video da pošalju na adresu mojeskolsko.

http://kids-fest.com/konkurs-za-osnovce-snimi-svoj-film-moje-skolsko/

Filmove koji su u skladu sa propozicijama konkursa i pravilima korićenja usluga sajta YouTube biće objavljeni na Samsung YouTube kanalu, kao i medijskim kanalima KIDS FESTA. U najžui izbor će ući filmovi sa najvećim brojem glasova na Facebook stranici MCF MegaCom Filma.

O pobedniku će odlučiti stručni žiri. Pobednik osvaja Samsung mobilne telefone za celo odeljenje, a nagrada će biti uručena na otvaranju KIDS FES-a 15. oktobra. Najbolji filmovi biće prikazani na 8. KIDS FEST-u.

Tokom trajanja konkursa, KIDS FEST u saradnji sa edukativnim partnerima, srednjom kolom ARTIMEDIA i kompanijom UMS, organizovaće filmske radionice u zainteresovanim kolama. Predavači su profesori i učenici kole ARTIMEDIA, kao i poznati reditelji Srđan Koljević i Nikola Ležaić.

Konkurs Snimi svoj film: MOJE ŠKOLSKO ima za cilj promociju odgovorne i kreativne upotrebe moderne tehnologije. Ideja je da ovim konkursom ukaemo deci na činjenicu da moderna tehnologija moe da omogući kreativno izražavanje i da unapredimo svest o odgovornosti koju upotreba ovih iroko rasprostranjenih pametnih uređaja nosi.

Najpopularniji dečiji festival zabave Dečiji filmski festival KIDS FEST odraće se 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima Cineplexx Delta City, Kolosej, Roda Cineplexx i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplexx, u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dok je u Niu centar deavanja festivala bioskop Vilin grad.

POSTED IN: VESTI

Izvor: 8. KIDS FEST

Glasanje na FaceBook strani: MCF – MegaCom Film

Preuzeto sa: PDIS 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s