TiK2014: Saopstenje povodom pomeranja termina republickog takmicenja

Saoptenje povodom pomeranja termina republičkog takmičenja

Potovani,

Ovogodinje Republičko takmičenje Tesla Info Kup kalendarom takmičenja Ministarstva prosvete planirano је za 18.05.2014. Naalost, zbog aktuelnih tragičnih deavanja u zemlji, odloeno je do prestanka vanrednog stanja.

Kroz prethodno odrana regionalna takmičenja, proporcionalno ukupnom broju prijavljenih takmičara, pravo učeća na Republičkoj smotri steklo je po 30 učenika iz beogradskog, novosadskog i nikog regiona, kao i 22 učenika kragujevačkog regiona (ukupno 112 učenika iz 51 kole). U elji da svim učenicima koji su se izborili za učeće na Republičkom takmičenju omogućimo dolazak u Ni i nadmetanje u znanju i vetini za primerene nagrade, a učenicima osmih razreda, pre svega za upisne poene, kao novi termin odravanja predlaemo nedelju 01.06.2014.

U skladu sa saoptenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnolokog razvoja od 19.05.2014. u kome je navedeno da (citat) „odluku o realizaciji vannastavnih aktivnosti, to uključuje ekskurzije, nastavu u prirodi, izlete, posete, organizacije proslava maturskih večeri i drugo, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnolokog razvoja doneće u konsultaciji sa Republičkim tabom za vanredne situacije“, upućen je zahtev za odobrenje i potvrdu novog termina Republičkog takmičenja.

Izraavamo neizmerno aljenje, prvenstveno zbog razloga odlaganja takmičenja i svega ta se deava u ugroenim područjima, a onda i zbog samog pomeranja takmičenja.

Organizacioni odbor Tesla Info Kup-a

Izvor: Tesla info kup 2014

Detaljnije na:

PDIS INFO

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s