Poziv na konferenciju: Visoko obrazovanje i IKT sektor

Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na konferenciju VISOKO OBRAZOVANJE I ICT SEKTOR koji organizuje Stručni tim za reformu visokog obrazovanja u Republici Srbiji, HERE, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Vojvođanskim IKT klasterom
Konferencija se održava 30. septembra, 2014. godine u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Rektorat, Dr Zorana Đinđića1, Novi Sad).
Konferencija je namenjena predstavnicima poslovnog/privrednog sektora koji zapošljavaju stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija i predstavnicima institucija visokog obrazovanja koji obrazuju stručnjake za ovaj sektor. Cilj ovog jednodnevnog foruma je razmena mišljenja o potrebama i profilu stručnjaka u ovoj izuzetno propulzivnoj oblasti dinamičnog razvoja, sa posebnim akcentom na neophodnost uspostavljanja stalne komunikacije između poslodavaca i institucija visokog obrazovanja u razvoju savremenih studijskih programa na svim nivoima u smislu znanja, veština i kompetencija prilagođenih potrebama tržišta rada. Pored plenarnog dela konferencije, predviđene su i radionice posvećene sektorskom okviru kvalifikacija, ulozi prakse u obrazovanju stručnjaka različitih profila i IKT kompetencijama usklađenim sa savremenim evropskim standardima.
Program konferencije dostavljamo Vam u prilogu. Link za registraciju je:
https://docs.google.com/forms/d/1pAbHriM32jWZ09zTRVGXgzXzgvLG0WufZeGJA0nV3tM/viewform
Molimo Vas da registracioni formular popunite do 23.09.2014. Zbog ograničenog broja mesta za učešće na konferenciji, biće prihvaćene ranije registracije, a vodiće se računa i o zastupljenosti institucija visokog obrazovanja i privrede/poslovnog sektora. Molimo Vas, takođe, da prilikom registracije naznačite po redosledu vašeg prioriteta (1, 2, 3) i radionicu u kojoj želite da učestvujete u popodnevnom delu programa, koji ćemo maksimalno poštovati u skladu sa raspoloživim brojem mesta.
Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne informacije na sledećim koordinatama:
Telefon/fax: +381 11 33 42 430 i +381 11 33 42 432, office, www.tempus.ac.rs
Srdačan pozdrav,

Visoko obrazovanje i IКT – preliminarna agenda.pdf

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s