Međunarodna konferencija o bezbednosti informacija na Univerzite tu Metropolitan

Prosleđujem Vam poziv za skup BISEC.

Pozdrav,

Nikola Marković

newsletter-bisec-2.jpg

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI INFORMACIJA, BISEC 2016, NA UNIVERZITETU METROPOLITAN

Univerzitet Metropolitan u saradnji sa Matematičkim Institutom SANU osmu godinu za redom organizuje međunarodnu konferenciju posvećenu bezbednosti informacija BISEC (Business Information SECurity).

Osnovni cilj BISEC 2016 konferencije jeste detaljna analiza i diskusija o rešenjima u ovoj oblasti, sa akcentom na najsavremenije standarde i tehnologije koje se primenjuju u praksi kada je u pitanju bezbednost informacionih i komunikacionih sistema. Ideja konferencije je da se kroz podizanje nivoa svesti o bezbednosti informacionih i komunikacionih sistema konstantno radi na jačanju saradnje između poslovnog i javnog sektora, ali i akademskih krugova.

Konferencija će biti održana u subotu, 15 oktobra 2016. godine u svečanoj sali Univerziteta Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63, Beograd), a svečano otvaranje zakazano je za 09.30 sati.

Konferenciju će otvoriti Prof. dr Dragan Domazet Rektor Univerziteta Metropolitan.

Ovogodišnja BISEC konferencija prvi put ima međunarodni karakter i fokusirana je na zaštitu kritične infrastrukture i internet stvari (Internet of Things – IoT), dok će predavači i gosti biti neki od najeminentnijih domaćih i stranih stručnjaka iz oblasti bezbednosti informacija.

BISEC 2016 MASTER CLASS: Simulacija internog napada (trajanje 6 časova)

U okviru konferencije biće održan i specijalni Master Class na kome će biti objašnjen pojam internih napada i najčešći načini njihovog nastajanja. Praktično će biti prikazano kako se umetnuti u sredinu i prisluškivati saobraćaj na lokalnoj mreži, kao i kako kreirati i iskoristiti lažne veb-sajtove za krađu podataka.

organizatori-bisec-3.jpg

Ulaz je slobodan, a svi zainteresovani mogu da se akredituju i prate predavanja i diskusije. Više detalja o konferenciji kao i detaljnu agendu možete pronaći na internet sajtu bisec.metropolitan.ac.rs

Ne propustite priliku da dođete na Univerzitet Metropolitan i na osmoj BISEC konferenciji od vodećih stručnjaka iz Srbije i inostranstva saznate sve o novim tehnologijama zaštite i bezbednosti informacija, ali i da čujete savete, postavite pitanja i steknete korisna znanja vezana za praktičnu primenu.

Očekujemo Vas!

BUTTON.png

Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen!

met-logo1.jpg

+381 11 20 30 885
Tadeuša Košćuška 63
11000 Beograd
info
www.metropolitan.ac.rs

0

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s