Newsletter – Neuromarketing – Visual

Poštovani/a,

Dana 31.03.2017. godine u Nišu biće organizovana stručna konferencija Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, pod nazivom NEUROMARKETING 2017.

Konferencija ima za cilj da ukaže na značaj neuromarketinga u istraživačkom i praktičnom smislu. Sa obzirom na to da neuromarketing pomaže da se pronikne u skrivene motive podsvesne reakcije i psihologiju potrošača koje pokreću odluke o kupovini, i u Srbiji je interesovanje za ovom oblasti u porastu. Takođe, ona će doprineti razumevanju na koji se način neuromarketing može kombinovati sa ostalim disciplinama (ekonomija, psihologija, dizajn, IT i veštačka inteligencija) i to radi maksimiziranja uspeha, tj. postizanja sinergijskih efekata. Između ostalog, cilj ove konferencije je i povezivanje sa predstavnicima privrede, čime im se pruža prilika da iz prve ruke steknu saznanja do kojih se do sada došlo u istraživanjima. Kompanije tako stiču uvid kako da što bolje implementiraju koncept neuromarketinga u svom poslovanju i iz toga izvuku praktične koristi. Govornici će biti profesori i asistenti sa Univerziteta Metropolitan, kao i gosti sa relevantnih i srodnih obrazovnih i istraživačkih institucija, koje se bave oblastima psihologije, neurologije, marketinga i ekonomije.

Mesto održavanja je svečana sala Univerziteta Metropolitan u Nišu, Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86 Niš. Konferencija će početi u 10h i trajaće do 16h, sa planiranim ručkom oko 13h.

Stručna konferencija NEUROMARKETING 2017. je namenjena svima koji žele da bolje razumeju i da u svom poslovanju što bolje primene rezultate neuromarketinga. U pitanju su marketinški stručnjaci u kompanijama, vlasnici kompanija, marketinške agencije, istraživači, profesori i studenti iz ove i drugih srodnih oblasti, mediji i šira javnost.

Stoga, bila bi nam čast da prisustvujete ovoj konferenciji i učestvujete u diskusiji.

Ulaz je slobodan, a svi zainteresovani mogu da se akredituju i prate predavanja i diskusije.

Više informacija o samoj konferenciji možete dobiti na sajtu ivana.jevremovic ili telefonom (BG) +381 11 20 30 885, (Niš) +381 18 551 000.

Očekujemo Vas!

Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen!

www.metropolitan.ac.rs
Tadeuša Košćuška 63, 11000 Beograd, Srbija
+381 (11) 20 30 885,
info

Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86, 18000 Niš, Srbija
+381 (18) 551 000,
info.nis

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s