Metropolitan talenti 2017 – Besplatno četvorogodišnje školovanje za talentovane učenike – Univerzitet Metropolitan

Metropiltan talenti 2017

Detaljnije na:

PDIS INFO

Dragi profesori,

Još jednom bih Vam se zahvalila na saradnji koju već dugo održavamo. Ovog puta želim da Vam prosledim informaciju o još jednom našem takmičenju na kome učenici mogu osvojiti četvorogodišnje školovanje na Univerzitetu Metropolitan, kao i nagradno putovanje. Bila bih Vam jako zahvalna ukoliko biste informaciju postavili na sajt ili FB stranu škole, ali i uspeno je preneli Vašim najboljim učenicima.

U pitanju je takmičenje Metropolitan talenti gde se učenicima pruža prilika da iskažu svoju kreativnost u oblastima: informacione tehnologije, menadžment ili dizajn. Kako je za Vas najinteresantniji IT deo i u toj oblasti najbolje poznajete svoje učenike, ovde ću Vam dati više informacija o tom segmentu takmičenja, a svakako na linku možete naći i informacije vezane za druge dve oblasti.

Informacione tehnologije

Zadatak: Izradite aplikaciju napisanu u programskom jeziku po vašem izboru, na neku od zadatih tema (npr. aplikacija koja je društveno korisna, obrazovna ili biznis aplikacija) ili na temu koju vi izaberete. Aplikaciju i programski kod predstavite kroz PowerPoint prezentaciju, a stručni žiri će oceniti inovativnost aplikacije, kao i kvalitet realizacije i tehničkog razumevanja.

Računarske igre

Zadatak: kreirajte video igru po vašem izboru. Možete da koristite alate i programske jezike koji vam najviše odgovaraju, a niste ograničeni ni temom. Imate potpunu slobodu da izaberete kakva će to igra biti, a našem žiriju ćete prezentovati osmišljen scenario i koncept.

Na sledećem linku možete naći više informacija o takmičenju, kao i prijavu za učešće, a to je takođe i link koji bih Vas zamolila da podelite na društvenim mrežama i sa zainteresovanim učenicima.
http://www.metropolitan.ac.rs/stipendije/metropolitan-talenti/

Hvala!

Univerzitet Metropolitan

Ivana Jevremović
Marketing menadžer

Bulevar Svetog Cara Konstantina 80 – 86, 18000 Niš
tel: +381 18 551 000
mob: +381642423324
ivana.jevremovic

www.metropolitan.ac.rs

f.pngt.pngy.pngi.pngl.pngg.png

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s