Kongres Tesla 2017

Poštovane koleginice I kolege,

Prosledjujem Vam poziv za Drugi međunarodni kongres Nikola TESLA

Pozdrav ,

Nikola Marković, predsednik DIS

From: Dejan Rakovic [mailto:info@dejanrakovic.com]
Sent: Wednesday, May 31, 2017 12:09 PM
To: ‘Miodrag Vukovic’; ‘Nikola Markovic’; vmuhic; knjizara; ‘Edukatori’; ‘Jan Uroda’; ‘Dusan Ralic’; radovan.radovanovic@kpa.edu.rs; ‘Smilja Janjatovic’; ‘Velimir Radmilovic’; ‘Smilja Marković’; maricap@vin.bg.ac.rs; ‘Nenad Stepanic’; ‘Sasa Njezic’; ‘Nikola Mijailovic’; ‘mnikol’; ‘Zoran Nikolic’; ‘Marijana Pantovic’; ‘Biljana Djokic Milosevic’; ‘Poljka Jokic’; ‘Karolina K. Lembanova’; ‘Vojkan Stankovic’; ‘Vlada Radojevic’; ‘Ivana Radojevic’
Cc: ‘Office Tesla 2017’; ‘Vlada Jovanovic’
Subject: Kongres Tesla 2017

Drugi međunarodni kongres Nikola Tesla – Disruptivne inovacije,

Sava Centar, Beograd, 2 – 4. jun 2017, www.tesla2017.com

Poštovani prijatelji,

Kao kontinuitet prethodnog veoma uspešnog Prvog međunarodnog kongresa Nikola Tesla 2015 – Istorija budućnosti, ove godine organizujemo Drugi međunarodni kongres Nikola Tesla 2017 – Disruptivne inovacije (Beograd, 2 – 4 jun 2017), sa preliminarnim programskim sadržajima Kongresa datim u atachmentima.

Prvog dana Kongresa Tesla 2017 organizovana su polusatna Plenarna predavanja, sa Teslom inspirisanim holističkim temama (o čemu je diskutovano drugog dana prethodnog Kongresa Tesla 2015, na Radionici „Tesla i priroda stvaralaštva“, sa učešćem više domaćih i inostranih gostiju, uključujući videostream-praćenje).

Drugog dana Kongresa Tesla 2017, čast nam je da na samom početku najavimo specijalnu sesiju upriličenu od strane Svetske akademije umetnosti i nauke (World Academy of Art and Science, WAAS), sa odabranom grupom WAAS zvaničnika koji će organizovati Panel „U susret WAAS konferenciji o budućnosti obrazovanja“. U nastavku su organizovane tri Radionice („Teslom inspirisana holistička pitanja kreativnosti i edukacije“, „Teslom inspirisana holistička pitanja psihosomatike i duhovnosti“, „Rekreiranje Tesle – prakse koje stvaraju genija“, sa učešćem više predloženih domaćih i inostranih gostiju, uključujući videostream-praćenje).

Trećeg dana Kongresa Tesla 2017 planirano je da bude poludnevno kreativno druženje i proslava na rečnom brodu

Planiramo da se posle Kongresa napravi e-Zbornik radova na engleskom jeziku, i sa Tesla 2017 i sa Tesla 2015, tako da očekujemo od pozvanih predavača i učesnika radionica sa oba kongresa da nam posle Kongresa Tesla 2017 dostave i tekstove svojih predavanja i tematskih diskusija na engleskom jeziku.

Ulaz na Kongres Tesla 2017 je slobodan, ali radi evidencije Kancelarije Kongresa molimo zainteresovane slušaoce da se prethodno prijave na email office a potom u Sava Centru u petak i/ili subotu na prijavnom Desku Kongresa.

Prof. dr sci Dejan Raković,

Predsednik Programskog odbora Tesla 2017

Dr sci Vladimir Jovanović,

Predsednik Organizacionog odbora Tesla 2017

2017 Tesla Plenary eng 0.docx

2017 Tesla Workshops & Panel eng 0.docx

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s