Promene Ustava Republike Srbije u toku pristupanja EU_javna rasprava

Poštovani/a,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na javnu raspravu Promene Ustava Republike Srbije u toku pristupanja EU koja će biti održana u ponedeljak, 12. juna 2017. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu (ul. Jovana Cvijića 1, Seminar sala) sa početkom u 12.00 časova.

Na javnoj raspravi će govoriti:

· dr Vladimir Međak, Evropski pokret u Srbiji;

· Tara Tepavac, Evropski pokret u Srbiji;

· Prof. dr Radovan Vukadinović (Pravni fakultet, Univerzitet u Kragujevcu);

Moderator: Đorđe Mićić

Postoji saglasnost da će Ustav Srbije biti menjan bar dva puta u procesu pristupanja Evropskoj uniji. Namera nam je da na ovom skupu ukažemo na izazove u tom procesu i potrebu pokretanja sveobuhvatne javne rasprave koja omogućava učešće i doprinos organizovanog civinog društva. U tom svetlu, predstavićemo konkretno rešenje kako promeniti Ustav i osvrnuti se na poziciju nezavisnih organa u budućem Ustavu Srbije.

Javni događaj organizuje Evropski pokret u Srbiji (EPuS) u okviru projekta Promene ustava na putu ka EU koji finansijski podržava ambasada Kraljevine Holandije u Srbiji u okviru MATRA programa Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Holandije.

Uvereni smo da će Vaše učešće dati značaj skupu i doprineti kvalitetu rasprave. Bili bismo Vam izuzetno zahvalni ukoliko biste nam potvrdili svoje prisustvo putem imejla: aleksandar.bogdanovic ili putem telefona 011 3640 174 najkasnije do petka, 9. juna 2017. godine.

Srdačan pozdrav,

ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ

Menadžer projekta

Kralja Milana 31, 11000 Beograd, PAK 125204

Tel: 3640 174, Fax 3640 202

http://www.emins.org/srpski

aleksandar.bogdanovic

Sačuvajmo drveće. Razmislite da li je neophodno štampanje ovog e-mejla.

Sadržaj ovog elektronskog dokumenta (uključujući i priloge) poverljive je prirode. Ukoliko poruka nije namenjena vama, strogo je zabranjeno njeno prosleđivanje, objavljivanje ili upoznavanje trećih lica sa njenim sadržajem. U tom slučaju takođe ste dužni da poruku obrišete i o njenom prispeću obavestite vašeg sistem administratora. Ova poruka, kao i svi prilozi, sa naše strane su provereni na prisustvo kompjuterskih virusa. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu vrstu štete koja bi nastala prijemom ili otvaranjem ove poruke ili njenih priloga.

Pozivno pismo_Promene Ustava.pdf

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s