Dani projektnog menadžemnta

Prosleđujem Vam Poziv i predlažem da prisustvujete okruglom stolu „Uloge projektnog menadžera u upravljanju IT projektima“.

Pozdrav,

Nikola Marković, predsednik DIS

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će 07.11.2017. na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment na adresi Bože Jankovića 14 u Beogradu, u 12h biti održani Dani projektnog menadžmenta. U okviru kojih se organizuje okrugli sto na temu

„Uloge projektnog menadžera u upravljanju IT projektima“

Organizatori Dana projektnog menadžmenta i okruglog stola su YUPMA, Društvo za informatiku Srbije i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment.

Obzirom da veliki broj istraživanja koja su obavile akademske institucije i IT kompanije pokazuju da IT projekti doživljavaju neuspeh, pored ostalog, i zbog slabog timskog rada i lošeg vođenja projekta, uz konsultaciju većeg broja stručnjaka iz IT i projektnog menadžmenta, odlučili smo da dane projektnog menadžmenta u Srbiji ove godine, posvetimo ulozi projektnog menadžera u upravljanju IT projektima.

Na okrugli sto su pozvani predstavnici IT kompanija, fakulteta, privrednih i društvenih organizacija koje se bave IT projektima. Danima projektnog menadžmenta prisustvovaće i predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje.

Predviđeno je da se na okruglom stolu pojavi nekoliko uvodnih govornika iz IT firmi, akademskih i privrednih organizacija. Posebno će se skupu obratiti i predstavnici Start Up firmi iz IT i predstavnici društvenih organizacija. Takođe pozvan je i određeni broj novinara koji bi medijski ispratili ovaj skup.

Srdačan pozdrav,

Petar Jovanović

Predsednik YUPMA

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s