Семинари, курсеви и вебинари за март 2018.

Поштоване колегинице и колеге,

позивамо Вас на семинаре и курсеве у току марта 2018:

Методе наставе и учења, акредитован семинар бр 411 у Каталогу, 8 бодова, Компетенција 2, Приоритет 1.

Семинар се одржава у једном дану, у учионици:

1. 02.03.2018. у Сомбору,

2. 03.03.2018. у Сомбору,

3. 10.03.2018. у Ваљеву,

4. 17.03.2018. у Лајковцу,

5. 24.03.2018. у Нишу,

6. 31.03.2018. у Београду.

Теме програма су: Наставне методе, облици, средства. Савремени наставни системи и методе наставе. Учење учења. Педагошка клима. Комуникацијске вештине. Мотивација за учење-примери добре праксе.

Цена семинара по учеснику је 1400 динара.

Интернет и ми у сигурној мрежи, акредитован семинар бр 234 у Каталогу, 16 бодова, Компетенција 4, Приоритет 4.

Семинар се одвија преко Интернета на веб-порталу: www.azomjns.com/moodleод 01.03. до 28.03.2018.

Теме програма су: Развој Интернета, учење на даљину и е-учење. Начини комуникације и сарадње на Интернету. Електронско насиље. Припрема и реализација предавања и осталих активности у школи. Писање извештаја.

Цена семинара по учеснику је 2000 динара.

Курс ИНТЕРАКТИВНА ТАБЛА У НАСТАВИ Нема акредитацију као семинар.

У БЕОГРАДУ(у Огледној основној школи „Владислав Рибникар“, ул. Краља Милутина 10, Београд), у суботу, 31.03.2018, са почетком у 9 сати.

Курс траје 1 дан, 6 школских часова. Курс се одржава у учионици са интерактивном таблом где ће се одвијати практичне вежбе. Откријте како да употребите интерактивну таблу у настави, како да је повежете и подесите за рад са ученицима. Након курса издаје се уверење о успешно завршеном курсу и ЦД са инсталацијом софтвера за таблу и пропратним материјалима. Цена курса по учеснику је 1000 динара.

НОВО У ПОНУДИ!!! УЖИВО КУРСЕВИ КРОЗ ОНЛАЈН КОНСУЛТАЦИЈЕ

PREZI (http://www.prezi.com) Обука за израду онлајн презентација. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у 3 термина по 2 школска часа. Дужина трајања курса и рада са предавачем је 2 недеље.

Почетак обуке је предвиђен за недељу, 04.03.2018. Термини за консултације се договарају са предавачем. Цена курса по учеснику је 1200 динара.

WEEBLY (http://www.weebly.com) Обука за израду веб-сајта или блога. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у 5 термина по 2 школска часа. Дужина трајања курса и рада са предавачем је 3 недеље. Почетак обуке је предвиђен за недељу, 04.03.2018. Термини за консултације се договарају са предавачем. Цена курса по учеснику је 2000 динара.

WORD, EXCEL, ACCESS Онлајн обука за рад на рачунару са програмима из OFFICE пакета. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у договореним терминима. Цена курса по учеснику, по једном школском часу је 300 динара.

ВЕБИНАРИ „УТОРКОМ у 19 сати“

Поштоване колегинице и колеге, у новом циклусу вебинара позивамо Вас да нас пратите уторком, од 19 сати и током марта месеца. Припремили смо занимљиве теме за вас. Региструјте се на нашој веб-заједници Центар за едукацију и медије i-Time, преко следећег линка: www.bigmarker.com/centar-i-Time/ да бисте редовно добијали обавештења о планираним вебинарима.

Уколико желите можете погледати и снимке раније одржаних вебинара на једном од три веб-места:

1) на нашем веб порталу: www.azomjns.com/moodlе, у категорији

VEBINARI na odloženo gledanje

2) на нашем YouTube каналу: Centar za edukaciju i medije i-Time

3) на нашој веб-заједници BigMarker:www.bigmarker.com/centar-i-Time

Учешће је увек и свуда бесплатно. Потврде се плаћају 200 динара и издају се на захтев упућен на имејл: centar.i.time или azo-seminar.

Видимо се!

КУРСЕВИ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА

на веб-адреси http://www.azomjns.com/moodle/

1) ACCESS– Обука за рад са базама података. Почетак курса: 12.03.2018. Курс траје пет недеља и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 5000 динара.

2) HTML– Обука за израду веб сајтова – Модул 1. Почетак курса: 12.03.2018. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 3000 динара.

3) CSS– Обука за израду веб сајтова – Модул 2. Почетак курса: 12.03.2018. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 3000 динара.

4) POWER POINT – Обука за креирање мултимедијалних презентација (Модул 1 – почетни, Модул 2 – напредни). Почетак курса: 12.03.2018. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.

5) АЛАТИ ЗА Е-УЧИОНИЦУ – обука за развој информатичких компетенција наставника. Почетак курса: 12.03.2018.. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.

6) ИКТ У НАСТАВИ – Стекните искуство како бити онлајн наставник и шта је то инструкциони дизајн. Похађајте обуку за креирање курса на MOODLE-у и потребних наставних материјала у дигиталном облику. Почетак курса: 12.03.2018. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.

НАПОМЕНА: Време и динамику рада на онлајн курсевима бирате сами у складу са својим обавезама. Након успешно завршеног курса добија се потврда о предузетом, неформалном стручном усавршавању и гласи на одређени број радних сати. Потврда се издаје као доказ о стручном усавршавању предузетом у складу са личним планом професионалног развоја. Курсеви не припадају категорији акредитованих семинара.

Податке за пријаву (датум семинара/курса за који се пријављујете, Ваше име, презиме, ЈМБГ (опционо), радно место у школи, назив школе, место у коме се школа налази) послати на имејл azo-seminar или телефоном на број +381 (0)64/021-021-2.

Могуће је појединачно пријављивање.

Напомена: Уколико истовремено добијате дупле поруке обавештења од нас, молимо Вас да јавите јер је можда Ваша имејл адреса дуплирана у нашој бази података.

Више детаља о семинарима и курсевима погледајте на нашем веб-сајту: www.azomjns.com.

За ОДЈАВУ са мејлинг листе пошаљите поруку са темом ОДЈАВА на имејл: azo-seminar

ДОБРО ДОШЛИ!

Агенција за образовање „Марина и Јован“, Београд

Центар за едукацију и медије i-Time, Београд

Srdacan pozdrav,
Marina Petrovic

od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s