Семинари, курсеви и вебинари за април-мај-јун 2018.

Поштоване колегинице и колеге,
позивамо Вас да узмете учешћа на семинарима, курсевима и вебинарима које планирамо у наредном периоду, до краја наставне 2017/18. године.
Добро дошли!

Акредитован семинар Методе наставе и учења, бр 411 у Каталогу, 8 бодова, Компетенција 2, Приоритет 1.

Семинар се одржава у једном дану, у учионици:
1) у Краљеву, субота, 19.05.2018, Основна школа „Браћа Вилотијевић“, ул. Јована Дерока бр 2 и
2) у Београду, субота, 26.05.2018, ООШ „Владислав Рибникар“, ул. Краља Милутина бр 10.

Теме програма су: Наставне методе, облици, средства. Савремени наставни системи и методе наставе. Мотивација за учење-примери добре праксе. Учење учења. Педагошка клима. Комуникацијске вештине.
Цена семинара по учеснику је 1400 динара.

Напомена: За школе и организоване групе од 20 и више учесника цена је 1200 динара по учеснику. Семинар се у том случају може одржати у вашем граду и/или вашој школи.

Још један термин за ову школску годину:
за онлајн акредитован семинар Интернет и ми у сигурној мрежи, бр 234 у Каталогу, 16 бодова, Компетенција 4, Приоритет 4

од 07.05. до 03.06.2018.

Семинар се одвија преко Интернета на веб-порталу: www.azomjns.com/moodle

Теме програма су: Развој Интернета, учење на даљину и е-учење. Начини комуникације и сарадње на Интернету. Електронско насиље. Припрема и реализација предавања и осталих активности у школи. Писање извештаја.
Цена семинара по учеснику је 2000 динара.

НОВО У ПОНУДИ!!! УЖИВО КУРСЕВИ КРОЗ ОНЛАЈН КОНСУЛТАЦИЈЕ
SCRATCH (https://scratch.mit.edu/) Обука за рад са софтвером Скреч и програмирањем за почетнике у изради анимација, игрица и других пројеката. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у 5 термина по 2 школска часа. Дужина трајања курса и рада са предавачем је 3 недеље. Почетак обуке и термини за консултације се договарају са предавачем. Цена курса по једном школском часу је 300 динара.

PREZI (http://www.prezi.com) Обука за израду онлајн презентација. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у 3 термина по 2 школска часа. Дужина трајања курса и рада са предавачем је 2 недеље.
Почетак обуке и термини за консултације се договарају са предавачем. Цена курса по учеснику је 1200 динара.

WEEBLY (http://www.weebly.com) Обука за израду веб-сајта или блога. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у 5 термина по 2 школска часа. Дужина трајања курса и рада са предавачем је 3 недеље. Почетак обуке и термини за консултације се договарају са предавачем. Цена курса по учеснику је 2500 динара.

WORD, EXCEL, ACCESS Онлајн обука за рад на рачунару са програмима из OFFICE пакета. Обука се изводи уживо преко интернета уз онлајн консултације са предавачем у договореним терминима. Цена курса по учеснику, по једном школском часу је 300 динара.

ВЕБИНАРИ „УТОРКОМ у 19 сати“
Поштоване колегинице и колеге, у новом циклусу вебинара позивамо Вас да нас пратите током априла, маја и јуна месеца. Припремили смо занимљиве теме за вас. Региструјте се на нашој веб-заједници Центар за едукацију и медије i-Time, преко следећег линка: www.bigmarker.com/centar-i-Time/ да бисте добијали обавештења о планираним вебинарима.
Уколико желите можете погледати и снимке раније одржаних вебинара. Пратите нас на нашем YouTube каналу: Centar za edukaciju i medije i-Time

Учешће је увек бесплатно. Потврде се плаћају 200 динара и издају се на захтев упућен на имејл: centar.i.time или azo-seminar.
За вебинаре гледане на одложено потребно је написати кратак извештај о садржају гледаног вебинара и послати на имејл.
Видимо се на вебинару „Уторком у 19сати“!

КУРСЕВИ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА
на веб-адреси http://www.azomjns.com/moodle/
1) ACCESS– Обука за рад са базама података. Почетак курса: по договору. Курс траје пет недеља и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 4000 динара.
2) HTML– Обука за израду веб сајтова – Модул 1. Почетак курса: по договору. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 3000 динара.
3) CSS– Обука за израду веб сајтова – Модул 2. Почетак курса: по договору. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 3000 динара.
4) POWER POINT – Обука за креирање мултимедијалних презентација (Модул 1 – почетни, Модул 2 – напредни). Почетак курса: по договору. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.
5) АЛАТИ ЗА Е-УЧИОНИЦУ – обука за развој информатичких компетенција наставника. Почетак курса: по договору. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.
6) ИКТ У НАСТАВИ – Стекните искуство како бити онлајн наставник и шта је то инструкциони дизајн. Похађајте обуку за креирање курса на MOODLE-у и потребних наставних материјала у дигиталном облику. Почетак курса: по договору. Курс траје четири недеље и одвија се онлајн. Цена курса по учеснику је 2000 динара.
НАПОМЕНА: Време и динамику рада на онлајн курсевима бирате сами у складу са својим обавезама. Након успешно завршеног курса добија се потврда о предузетом, неформалном стручном усавршавању и гласи на одређени број радних сати. Потврда се издаје као доказ о стручном усавршавању предузетом у складу са личним планом професионалног развоја. Курсеви не припадају категорији акредитованих семинара.

Податке за пријаву (датум семинара/курса за који се пријављујете, Ваше име, презиме, ЈМБГ (опционо), радно место у школи, назив школе, место у коме се школа налази) послати на имејл azo-seminar или телефоном на број +381 (0)64/021-021-2.
Могуће је појединачно пријављивање.
Више детаља о семинарима и курсевима погледајте на нашем веб-сајту: www.azomjns.com.
За ОДЈАВУ са мејлинг листе пошаљите поруку са темом ОДЈАВА на имејл: azo-seminar

ДОБРО ДОШЛИ!
Агенција за образовање „Марина и Јован“, Београд

Центар за едукацију и медије i-Time, Београд

Srdacan pozdrav,
Marina Petrovic

od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s