Позив за учешће на XV заседање Мешовитог комитета з а економску сарадњу са Исламском Републиком Иран

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће се XV заседање Мешовитог комитета за економску сарадњу са Исламском Републиком Иран одржати 20. и 21. јуна ове године у Београду. Копредседници Мешовите комисије су, са српске стране, Расим Љајић, потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација, а са иранске, Мохамед Шариатмадари, министар индустрије, рударства и трговине.

Предстојеће заседање Мешовитог комитета има велики значај за даљи развој економских односа са Ираном, посебно имајући у виду да ће, током заседања, бити инициран предлог за решавање проблема платног промета између две земље, као и покретање преговора у циљу потписивања Споразума о слободној трговини.

Током Мешовитог комитета, предвиђено је и одржавање пословног форума, који је заказан за 22. јун 2018. године у Привредној комори Србије са почетком у 10.00 часова.

Иако су пољопривреда, пољомеханизација, енергетика, ИКТ и заштита животне средине, идентификовани као главни сектори за сарадњу, чека се да иранска страна достави листу привредне делегације, како је и договорено на састанку у Министарству трговине, туризма и телекомуникација.

Уколико сте заинтересовани за учешће на догађају, потребно је да попуните пријавни лист и исти пошаљете на имејл адресу danijela.strizak@pks.rs, до 15. јуна 2018. године. Контакт телефон за евентуалне информације: 011/33 00 501 и 066/875 13 38.

Прилог:
– Пријавни лист
– Кратка информација о сарадњи са Ираном

С поштовањем,

Prijavni list – MK sa Iranom.docx

Privredna saradnja sa Islamskom Republikom Iran – kratka info.pdf

Advertisements
od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s