I siromašni imaju san!

Poštovani,

Humanitarna organizacja „Nađi Raula“ u saradnji sa Gradskom opštinom „Crveni Krst“ organizuje predstavljanje knjige „I siromašni imaju san“, autora Jovana Milića. Pored samog predstavljanja održaće se i panel diskusija na temu: „Diskriminacija siromašnih đaka i studenata“. U prilogu Vam dostavljam detaljnu agendu sa svim učesnicima.

Svečano otvaranje zakazano je za sutra, 12.9.2018. od 12h u Svečanoj Sali Univerziteta u Nišu. Očekuje se da predstavljanje knjige i panel diskusiju zvanično otvori Gradonačelnik Niša gdin Darko Bulatović*. O knjizi će govoriti i : Tamara Kučan, poznata srpska književnica i jedna od najprodavanijih autorki za mlade iz Beograda, Hadži Ivan Redi, čuveni niški arhitekta i predsednik fondacije „Za lepši Niš“, a prisutnima će se obratiti i direktor Centra „Mara“ Miloš Ranđelović. Sve prisutne očekuje i nastup dečijeg hora „Leptirići“ – OŠ „Ćele kula“.

Po autorovoj želji, prihod od prodaje knjige biće prosleđen Centru „Mara“, a na sutrašnjoj press konferenciji najaviće se i veliki događaj koji će biti organizovan sledeće godine sa ciljem da se pomogne ovom centru. Čitav ovaj događaj posvećen je humanosti i čovekoljublju. Takođe, sutra će biti predstavljena i pesma hora za migrante Pihcintu iz SAD-a posvećena ovom događaju.

Predstavljanje knjige „I siromašni imaju san – mladić koga je glad motivisala da menja svet“ i panel diskusija, održaće se sutra 12.9.2018. od 12h u Svečanoj Sali Univerziteta u Nišu (Studentski trg br.2). Konferencija za novinare počinje u 11.50h kada se očekuje da se obrate Gradonačelnik Niša gdin Darko Bulatović*, direktor Centra „Mara“ Miloš Ranđelović, srpska književnica Tamara Kučan, Niški arhitekta Hadži Ivan Redi i sam autor knjige.

Kako sam autor kaže, ova priča je završnica jednog dela njegovog života, kome ste vi – novinari bili najverniji svedoci i bilo bi nam drago da budete naši gosti.

Nadamo se da ćete ispratiti ovaj događaj. Pozivamo Vas da dođete i napravite prilog za svoje gledaoce, odnosno čitaoce.

PODACI:

Datum održavanja: 12.9.2018.

Predstavljanje knjige i panel diskusija: „I siromašni imaju san“

Mesto održavanja: Svečana sala Univerziteta u Nišu

Vreme za novinare: 11.50 – 12.05

Vidimo se!

Srdačan pozdrav,


Find Raoul
Mob: + 381 61 585 1005;
Address: Mirisnih Vrba br. 8 (2)
E-mail: jovan.milic5@hotmail.com
Website: www.findraoul.tk ; www.find-templeton.tk
Facebook: https://www.facebook.com/findraoul/
Twitter: @JMilic
Save paper – don’t print this email unless you really need to.

Čuvamo prirodu! Ne štampajte ovaj email osim u važnim situacijama.

Odricanje od odgovornosti:

Ova poruka i svi njeni prilozi namenjeni su isključivo za korišćenje od strane naznačenog primaoca(laca) i mogu sadržati poverljive i povlašćene informacije. Ukoliko niste naznačeni primalac, nemojte širiti, distribuirati niti kopirati ovu poruku. Molimo Vas da pošiljaoca odmah obavestite imejlom ukoliko ste greškom primili ovu poruku i da je obrišete iz sistema. Sve izneto isključivo su stavovi i mišljenja pošiljaoca i ne mora nužno predstavljati stavove i mišljenja institucije, osim ako pošiljalac nema za to ovlašćenje iste te institucije. Strogo je zabranjena bilo kakva reprodukcija, širenje, kopiranje, otkrivanje, izmena, distribucija i/ili objavljivanje ove poruke i njenih priloga. Pošiljalac ne prihvata odgovornost za bilo kakvu štetu prouzrokovanu bilo kojim malicioznim kodom i/ili oštećenjem prenetim ovom porukom.

od Dragan Ilić Objavljeno u Vesti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s